Årets julekalender - takk!

Mens vi venter på neste trekning i årets Julekalender benytter vi anledningen til å rette en ekstra takk til alle støttespillere som har bidratt med flotte gevinster. Ingen julekalender uten dette!

Follo FK Julekalender

Vi ønsker å takke alle som har støttet Follo FK med å kjøpe lodd til årets julekalender. Vi vil under her skrive ned vinneren med navn, nummer + premien, så følg med!

Follo igang med Julekalender!

julekalender i år vil toppe fjorårets og året før der med masse spennende premier! Det kommer stadig nye premier inn og vil bli oppdatert underveis.

Purus tilbake som samarbeidspartner

Vi er særdeles glade over å kunne annonsere at Purus har sagt ja til å bli med oss som sponsor i Follo FK! Purus har vært med og støttet klubben ved tidligere anledninger, og at de igjen har valgt å støtte oss ser vi på som en stor tillitserklæring.

Varierende sesong for Follo FK B lag.

Follo har vært det dominerende laget i de fleste rekrutt kamper, men har rotet bort mye poeng i løpet av sesongen.

En stor takk til alle som støttet oss på Folkets kamp!

Vi ønsker å benytte anledningen igjen til å takke alle som støttet oss på Folkets kamp!

Kristian Seteklev er neste mann og er klar for 2020!

Vi har blitt vant til å høre fra Followers "Følger Seteklev på instagram" og det skal vi fortsatt få høre på Ski Stadion!

Også Toyota Østfold & Follo, avd. Follo var med oss!

Vi er svært takknemlige for alle som bidro under Folkets Kamp. Denne gang vil vi rette oppmerksomheten mot Toyota Østfold & Follo, avd. Follo, som også valgte å bli med på reisen.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: