Bortekamp mot Ready på lørdag

A-laget trenger en seier igjen

Follo med ballen og Ready halsende etter - slik vil vi se A-laget på lørdag. Arkivfoto: Knut Rasch.

Lørdag tar A-laget turen til Ready for et nytt oppgjør i Norsk Tipping-ligaen. Ready ligger p.t. på 12. plass med sine 18 poeng og trenger sårt poeng om det ikke skal bli 4. divisjonsspill neste år. Det er derfor all grunn til å tro at de vil selge seg meget dyrt på hjemmebane. I en liga der alle tar poeng fra alle (bortsett fra suverene Oppsal) er det kun 5 poeng opp til 3. plassen for Follo, men også kun få poeng til lagene rundt streken. 

Våre gutter er fortsatt ubeseiret i høstsesongen, men tre uavgjorte på rad gir dårlig uttelling når det gjelder poeng og derfor har man ikke klart å komme seg skikkelig vekk fra lagene bak. Så her er det bare å samle alle gode krefter, ha fullt fokus og forsøke å ta de poengene man trenger fortest mulig. Motsatt oppgjør i vår endte med Follo-seier 1-0 på Ski kunstgress etter scoring fra Martin Sjølstad.

Hovedtrener Marijo Jovic er på trenerkurs i Portugal og i hans fravær er det Tore Askildsen som leder laget. Han er som vanlig optimist:

Vi føler det har vært en god treningsuke. Vi vet at vi møter et lag som er avhengig av poeng og guttene er klare for den utfordringen!

Vi håper å se mange Follo-supportere på kamp. Kampstart er lørdag kl. 16.00 på banen med det fantastiske navnet Gressbanen kunstgress.

Tabell

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift