Møter Christiania BK i cupen

Laget trenes av Josimar-grûnder Frode Da Costa-Lia

Første kvalik-runde til NM er nå satt opp av Norges Fotballforbund og vår motstander ble Christiania Ballklubb på bortebane. Dette er et ukjent bekjentskap og det er ikke så merkelig all den tid klubben ble stiftet så sent som i 2017. Klubben spiller sine hjemmekamper på Ekeberg kunstgress og ble i 2018 nr. 5 i 4. divisjon avdeling 1, en avdeling forøvrig Årvoll vant.

Hjemmeside Christiania BK

En liten kuriositet når det gjelder Christiania Ballklubb er at laget trenes av Josimar-grûnder Frode Da Costa-Lia, en mann som har gjort seg bemerket i fotball-Norge med en tydelig stemme om viktige temaer innenfor fotballen. Så gjenstår det å se om laget hans er like klart og tydelig på banen som deres trener er utenfor. Kampen skal spilles innen 24. mars.

Hele oppsettet for 1. kvalikrunde kan du se her.

A-stallen er forøvrig godt i gang med treningene under ledelse av Christian Qvist Jacobsen og Patrik Karoliussen. Forrige helg ble det et 0-3 tap mot Oppsal fra nivået over, i en kamp der det var mye positivt å ta med seg. Vi kommer tilbake med flere nyheter om ting som rører seg rundt A-laget etterhvert som treningskampene virkelig setter igang.