Surt tap mot Ørn Horten

De lyseblå hadde fortjent mer etter en god hjemmekamp mot Ørn Horten og hadde i store perioder god kontroll på motstanderen.

Lørdag fikk Follo besøk av Ørn Horten som er tippet av bookmakerne til å være i toppen av Norsk Tipping-ligaen. Med en litt trå start med bare en seier på første 4, så har de vunnet sine to siste kamper mot DFI (8-1) og Norild (2-0) var det et lag som hadde funnet flyten de siste kampene.

Kontrollert 1 omgang

Allerede etter 30 sekunder har Follo omgangs største mulighet da Martin Sjølstad bli spilt gjennom og legger igjen på 7 meter men skuddet blir blokkert. Kampen bærer litt preg av regnet de første 25 minuttene der man ser både Ørn Horten spillere og Follo spillere sklir ved flere anledninger og får ikke helt grep på underlaget. Farlig nær var Martin Sjølstad når han blir spilt bak forsvaret, men en stopper med veldig aktive armer får Sjølstad i ubalanse etter en liten dytt bak og averger et skudd. Begge lag med noen farligheter men Follo virker til å ha god kontroll på oppgjøret.

2 Omgang og bytte for Ørn Horten

I 2 omgang kommer tidligere Follo spiller Shåresh Ahmadi inn og det var tydelig at Ørn ville øke sjansen for å vinne duell og dermed 2 ballen ved sine lange baller ved sitt etablerte angresspill. Det gir dermed ingen umiddelbar effekt og Henrik Hatlen Osen ruver unna og får satt opp nye Follo angrep og allerede etter 8 minutter spilt blir Sjølstad spilt fri oppe på sin kant. Han trekker seg inn i banen og skyter i nærmest hjørnet men en god keeper redder og får avverget forsøket. Kjempesjanse hadde også Robin Gonella når han ender opp med å skyte fra 8 meter men igjen gjorde keeperen til Ørn Horten en kjemperedning og avverget. Noen bruker uttrykket corner er mål og for Follo sin del skulle det dessverre stemme. I det 73 minutt får Ørn corner og det ender opp i skåring og begge av Ørn sine store sjanser derav en endte i skåring var fra dødball. Follo prøver på en sluttspurt men dessverre ender det i Ørn seier.

Utifra kampen er det ikke fortjent at Ørn tar seieren, gutta jobbet og sto på, men det handler om å skåre mål for å vinne fotballkamper og der var Ørn best. Moro med Patrik Kariolussen som startet kampen og spilte de første 45 minuttene.

Vi takker Ørn Horten for kampen og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for A laget er borte mot Grei lørdag 1 juni kl 17:00.