Før kamp: Follo FK - Lyn

Søndag kveld kl 18:00 tar Follo imot Lyn til en tøff batalje på Ski stadion! Velkommen skal dere være

Sist gang Follo møtte Lyn er tilbake i 2010 da begge lagene var i 1 divisjon, den gang kalt Adeccoligaen. Lite ville folk tro da at neste gang disse lagene skulle møte hverandre ville være i Norsk Tipping-ligaen 3 divisjon. Lyn rykket ned flere divisjoner etter at de slo seg selv konkurs og skulle ha videre spill i 6 divisjon. Herfra tok klubben en samling i bånn og kom seg opp til 2 divisjon, men rykket dessverre ned igjen i 2015 etter en sterk høstsesong der de lå på lik poengsum som Ullern men med dårligere målforskjell.

De siste årene har Lyn satset hardt for å komme seg tilbake til 2 divisjon og mange spillere innom. De siste årene var tidligere Follo kaptein og bauta Anders Lubeck bak i midtforsvaret å styrte skuta, men var uheldig i 2017 der de ble trukket i poeng for bruk av uberettiget spiller og i 2018 der de havnet på 3 plass med noen hårfine tap som ble dessverre for Lyn tunga på vektskålen.

I årets sesong har Lyn kapret med seg poeng jevnt og trutt med tidligere Driv og Ski spiller Jonas Aleksander Bakken på topp. Laget har fått ny trener i Bent Inge Johnsen som er en tidligere spiller på Bodø Glimt, Rosenborg og Odd Grenland blant annet. Med historien som spiller vet man hva man møter til søndag og om Eirik Horneland ikke pdd får bevegelsene helt inn i RBK, så har Bent Inge fått satt det inn i sitt Lyn lag.

Få kampen i vårt spor

For Follo sin del i morgen har man hatt fokus på det som har vært avgjørende for egne kamper. Det ene er å omsette sjansene man har i mål der man har hatt veldig store muligheter som ikke har resultert i skåring. Det andre er å vinne hver duell og 2 ball på dødballer for å luke det som virker som eneste måten motstander pdd skårer på mot Follo.

Får Follo kampen i sitt spor, der de får diktere hvordan dette skal foregå defensivt og offensivt uten en hawaii kamp med store avstander og rom til motstander tror vi på at Follo fortsetter å være sterke på Ski stadion og beholder alle poengene hjemme.

Vi håper å se deg på Ski stadion søndag 9.6 kl 18:00 der vi støtter de lyseblå til seier mot Lyn!

1-2-3 Follo!