Follo Autoco AS sponser Follo FK

Follo Autoco AS har fornyet sin sponsoravtale med Follo FK for 2019 sesongen.

På bildet; Daglig leder Hans Petter Andresen, Follo Autoco AS og Trond Hansen, styremedlem Follo FK

Follo Autoco AS har fornyet sin sponsoravtale med Follo FK for 2019 sesongen. Vi ønsker å være tilstede lokalt og ønsker at unge fotballspillere som vil satse skal ha muligheten til å utvikle seg i nærområdet uten å måtte reise ut av distriktet. Follo FK er veldig fornøyde med at Follo Autoco AS ønsker å være med videre og takknemlige for støtten.

Follo Autoco AS er en av de største aktørene i Follo. Selskapet ble etablert i 1964 og har siden oppstarten vært en eksklusiv Ford forhandler. De består av 50 motiverte og erfarne medarbeidere med fullt fokus på Ford. Selskapet er total-leverandør av alle Fors tjenester. De har et komplett bilanlegg med et verksted med stor kapasitet, eget delelager, topp moderne skade- og lakkavdeling. De utfører også EU-kontroll på biler opp til 7500 kg.

Besøk deres nettsider her på: