Nominerte til månedens spiller i Mai

De to nominerte til månedens spiller er Natu Tomas og Jonas Hjorth. Begge fra klubbens 2001 årgang.

Jonas Hjorth og Natu Tomas har blitt nominert til månedens spiller. Begge to kommer fra klubbens 2001 årgang som tok 2 plassen i g16 interkrets og ble trent under kyndig hånd av Thor-Erik Dahlberg. Vinneren vil motta et gavekort på 200 kr.

Natu Tomas

Natu har vært en del av Follo i flere år allerede etter at han kom hit fra Langhus. Disse årene har han brukt godt og har fått hospitere jevnlig med vårt A-lag denne sesongen. En dedikert og fokusert person som vi håper skal ta enda flere steg i fremtiden.

Jonas Hjorth

Jonas har hatt en veldig god sesong hittil og har i flere kamper hatt kantene i hans egen lomme. Jonas er en seriøs gutt som jobber hardt hver dag for å bli bedre.

Vinneren vil bli presentert den 13.6