Før kamp: Halsen - Follo FK

lørdag drar de unge lyseblå turen nedover mot Larvik for å møte Halsen til dyst.

Halsen IF er et nytt bekjentskap for Follo FK og aldri tidligere har disse lagene møtt hverandre i seriespill. Laget hører til i Larvik og har tidligere vært i konkurranse med Fram Larvik, men disse klubbene har nå signert en avtale på A lags basis som kommer til gode for begge klubbene. Avtalen tilsier at Fram låner ut og tilbyr spillere som ikke pdd er god nok for 2 div, til å kunne spille i Halsen og 3 div.

Halsen tok en respektiv 6 plass ifjor i sin avdeling med FK Tønsberg og Ørn Horten og samlet inn totalt 40 poeng, bare 6 poeng bak FK Tønsberg. Hittil i år har Halsen hatt varierende resultater men har nå hatt 2 strake seiere mot henholdvis Norild (9-1) og Ørn Horten (2-1).

Bygge på forrige kamp

Follo tok en sterk seier forrige kamp mot Lyn (3-0) og ønsker å bygge videre på det positive fra den matchen. Thomas Lillo er tilbake etter langt skadeavbrekk og Nicolas Falk Pena er tilbake, mens Marouane Mounji er videre ute med skade etter at han måtte ut med hamstringen mot Lyn.

Vi gleder oss til kamp og ønsker gutta lykke til mot Halsen på lørdag kl 16:00!