Pinlig tap for rekruttene

Det var duket for et ordentlig bunnoppgjør i kveldens kamp mellom Follo 2 og Holmen. Holmen sto før kampen med kun 3 poeng på 11 kamper, hvorav 3 av kampene hadde endt uavgjort, mens Follo 2 på sin side sto med syv poeng på like mange kamper. Det var derfor to lag som sårt trengte poengene som ble delt ut på Ski stadion mandag kveld.

Drømmestart

Rekruttgutta fikk en best tenkelig start på kampen etter kun 4 minutter da høyreback Rasmus Haugsvær fikk slått et godt innlegg mot bakerste stolpe der Holmen kaptein Christoffer Berntsen Brusnes var uheldig og headet ballen i eget nett. 1-0 til Follo2!

Etter 1-0 scoringen bølget det frem og tilbake. Ingen av lagene klarte og ta kontroll på kampen, men et spillende Follo lag skapte noen halvfarligheter, men som i forrige ukes kamp mot Oppsal 2 skortet det på den siste pasningen. Holmen slet med å skape det helt store, men etter et drøyt kvarter skulle de endelig få hull på byllen.

Etter et kvarter blir Rasmus felt på vei fremover og skal ha et soleklart frispark, men dommer vinker han opp, og Holmen får spilt en ball inn i bakrom og Mathias Mikalsen setter ballen til venstre for Erik Østbye bakerst hos Follo 2. 1-1!

Kun to minutter etter utligningen burde Holmen gått opp i ledelsen. Holmen kommer enkelt til på deres høyre side, men Erik Østbye varter opp med en fantastisk beinparade og holder Follo 2 inne i kampen. Dessverre for Follo skulle det komme mer fra bortelaget. Etter 31 minutter får Holmen hjørnespark. Hjørnesparket skrus inn og Holmen kaptein Christoffer Berntsen Brusnes får en enkel oppgave da han helt umarkert styrer ballen inn i det lengste hjørnet. 1-2!

Marerittstart

Der Follo 2 fikk en drømmestart på første omgang, var det bortelaget sin tur til å få en drømmestart på den andre. Etter kun to minutters spill av andre omgang blir det slått en horribel tversoverpasning bak i Follo-forsvaret som gjør at Mathias Mikalsen enkelt kan sette sitt andre for dagen og 3-1 ledelse til Holmen.

Vondt ble det til verre i det 50 minutt. Nok en gang er det et gavmildt Follo-lag som spiller bort ballen på egen halvdel og igjen kan Holmen løpe inn en ny scoring. Denne gang ved Jørgen Molnes Engeseth. 1-4!

Etter at Holmen la på til 4-1 var det svært sjansefattig, og det virket som om det var to lag som kun ville bli ferdig med denne kampen. Follo slet med å skape de store sjansene, men mot slutten av kampen fikk hjemmelaget trykket Holmen bakover. Etter 88 minutter skulle de få lønn for strevet. En ball blir slått ut til Rasmus Haugsvær som legger den lekkert ut til Kristian Seteklev som bredsider ballen inn i mål. 2-4, som også ble sluttresultatet.

Follo 2 spiller sin siste kamp før ferien allerede førstkommende fredag borte mot Ullern 2!