Før kamp: Mjøndalen 2 - Follo FK

Mandag reiser A laget til Mjøndalen og Consto Arena for å kjempe om ny poeng i Norsk-Tippingligaen.

Mjøndalen 2 er blant de nyopprykkede lagene i avdelingen. De cruiset gjennom 4 divisjon med 25 seire og 1 tap og en målforskjell på 136 - 23 i 2018. Laget ledes av klubbens seniortrener Vegard Hansen.

Mjøndalen 2 startet knallbra med en 6 - 1 seier hjemme mot Norild og siden den gang har resultatene variert, men resultatmessig har kampene tilnærmet alltid vært jevne. De to siste kampene har de et tap hjemme mot Frigg 1 - 0 og seier borte mot Ready 2 - 0.

Follo i flyten

Follo tok sin 3 strake seier mot Lokomotiv Oslo hjemme på Ski stadion forrige lørdag. Det er vanskelig å si hvilke lag dagens motstander vil komme med, men fortsetter guttene trenden med fantastisk innsats og pågangsmot så bør alle poengene bli med hjem til Follo. Followers har satt opp buss og kommer med flere tilskuere og det vil definitivt hjelpe de unge lyseblå til å legge ned de ekstra meterne som skal til.

Kampen starter kl 19:00 på Consto Arena 1.7.2019!