Før kamp: Follo FK - Ullern

Follo tar imot Ullern på Ski stadion søndag 7.7 kl 18:00. Klarer gutta å følge opp den gode rekken og ta sin 5 strake?

Ullern var i samme avdeling som Follo ifjor og tok 9ende plassen i serien bare 2 poeng bak Follo. Etter fjoråret ga tidligere Mysen IF trener Ole Johan Aas seg i Ullern og inn kom fjorårets Lokomotiv Oslo trener Didrik Bjella. Flere spillere ga seg også blant annet tidligere Follo spillere Halvor Raddum og Shåresh Ahmadi. Det har kommet flere nye spillere inn og Ullern har blitt meldt som overgangsvinner blant klubbene i 3 divisjon av flere ulike medier.

Resultatmessig har Ullern prestert jevnt over med tette seiere og tette tap. Største prestasjonen i år var når de tok seieren hele 5 - 3 etter å ha ligget under og fikk derav møte Strømsgodset i neste runde. Mot Godset ble det 1 - 0 tap etter å ha fått en mann utvist og spilt store deler av kampen med bare 10 mann. I serien kommer de til Ski stadion med en seier i sin forrige kamp mot Grei 3 - 1 der det var tett og jevnt med sjanser til begge lag, men der Ullern fikk siste forløsende skåringen helt på tampen av kampen.

Knallhard innsats for hvert poeng

Follo er i en god periode med 4 strake seiere er på toppen i tabellen som viser de 5 siste kampene. Ingen av seirene har kommet gratis og gutta har lagt ned en solid innsats offensivt og defensivt i hver seier. Mot et godt Ullern lag så må de unge lyseblå jobbe knallhardt for å holde rekken gående og videre gi seg selv et godt utgangspunkt for høstsesongen.

Så kom og støtt gutta i kampen om nye 3 poeng på Ski stadion søndag 7.7 kl 18:00!