Langhus IL Fotball- Follo FK Akademi

Meld deg på Fotball akademiet som er etter skoletid i Langhus IL

Fotballakademiet:

Akademiet har hovedvekt på fotballaktiviteter og varierte fysiske aktiviteter tilpasset barnas alder og forutsetninger.

Dette skal først og fremst være et ekstra tilbud for de som ønsker å bedre sine fotballferdigheter individuelt og relasjonelt, samt skape gode og sunne holdninger til fotball og kosthold.

Det vil følges en skoleringsplan som er utviklet av fagfolk ut i fra alder og forutsetninger. Her vil vi også inkludere keepertrening en av dagene.

Hvem er akademiet for?

Akademiet er for spillere i alder 2004 - 2008 som har interesse for å utvikle sine fotballferdigheter.

Praktisk info:

Dagene er tirsdag og torsdag i Langhus Idrettspark fra kl. 15:00 - 16:15, oppmøte 14:45. Man velger selv om man vil delta 1 eller 2 ganger. På torsdagene blir det keepertrening, viktig å skrive at man melder seg på keepertrening når man sender påmeldingen.

Om man skulle ønske noe mat i forkant kan man møte før treningen for å spise, dette med en liten ekstra kostnad.

Pris per måned:

·         1 dag i uken kr 700 - kr 750 med mat.

·         2 dager i uken kr 1100 - kr 1200 med mat.

Det gis søskenmoderasjon på 50%. Oppsigelsestiden er 1 mnd. fra 1. i neste mnd.

Ansvarlig for drift:

Det er ledere i Langhus Fotball og Follo FK som er ansvarlige for det administrative og det sportslige tilbudet.

Diverse:

·         Alle ansatte er underlagt taushetsplikt.

·         Alle ledere og trenere har politiattester.

·         Følger skoleåret.