Rasmus Haugsvær har fornyet sin kontrakt ut 2020!

Den solide backen har tatt store steg i år på tross av noen skadeperioder og er for fult med og klar for 2020!

Rasmus Haugsvær kom til vårt Jr lag i slutten av 2017 sesongen. Han kom til oss som en kantspiller, men har blitt omskolert til back og har tatt store steg i den posisjonen siden. Rasmus er som en klegg defensivt, du sliter med å riste deg av han og en moderne backtype som er alltid villig til å true rom offensivt for å skape bedre betingelser for laget og komme seg nærmere skåringsmuligheter. Rasmus har vært innvolvert i 44 kamper for Follo FK A-lag og dette allerede i en alder av 20 år.

Rasmus Haugsvær har følgende kommentar til fornyelsen:

Jeg er veldig fornøyd med å ha signert ny kontrakt, og gleder meg til fortsettelsen i Follo FK. Vi har noe spennende på gang, og det ønsker jeg å være med på!

Vi er veldig glad for at Rasmus Haugsvær er med oss videre!