Handelsbanken er med

Enda en støttespiller på plass. Denne gangen er det Handelsbanken som har sagt seg villig til å støtte klubben. Det er ikke første gang banken er med på laget, de har tidligere vært klubbens bankforbindelse. De var også med på Folkets kamp i fjor. Da er det gledelig å registrere at de blir med oss med sin støtte enda en gang.

Handelsbanken er en personlig bank som gir deg de rådene og løsningene som er best for deg. Som kunde der har du en personlig rådgiver som kjenner deg, og som er klar for å finne de løsningene som passer deg best. De har kontorer i Vestveien 18 i Ski, der banksjef Geir Arne Sundnes gjerne tar imot henvendelser fra deg.